• Suomeksi
 • In English
 • ΠΟ-РУCCКИ
Etusivulle
GENETRADE wood products
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
Katso kuva isompana
GENETRADE KYLPYTYNNYRIT 

Kylpytynnyrit

Hyvin varusteltu laatutynnyri- koko paketti valmiiksi kasattuna! Vertaa ominaisuuksia:

Sivulautojen paksuus on 44mm ja pohjan paksuus on 40mm.

Kamiinassa kulkee palopesän läpi kolme viistoa pystyputkea, joilla tehostetaan lämmön siirtymistä veteen.

Kamiinassa on ilmanohjauspelti.

Kamiinan vetoa voidaan säätää kannella.


Jo peruspakettimme sisältää:

 • tynnyrin, joka on massiivikuusta ja lämmittimen ruostumattomasta teräksestä
 • vanteet ja kiristysruuvit ruostumattomasta teräksestä
 • savupiipun ruostumattomasta teräksestä
 • piipunhatun ruostumattomasta teräksestä
 • rappuset
 • istuimet
 • kamiinan kaksikulmaisen suoja-aidan
 • vedenpoistoreiän tulpalla
 • juomatason
 • käyttöohjeet.

Lisävarusteena on saatavilla:

 • reunalauta
 • kansi
 • pintakäsittely ulkopuolelta pellavaöljyllä, tervalla, mäntyöljyllä tai Pinotexilla.

GENETRADEN EDULLISET LAATUTYNNYRIT 

Tarjontamme näissä on pätevää, ja varustelu huomioiden myös huomattavan edullista. Tarjoamme hyvin tehtyä, laajasti varusteltua tynnyriä yleensä hyvin riisuttujen pakettien hinnalla. Myymme toistaiseksi vain jälleenmyyjien kautta.

 

PERINTEISEN HYVÄ TYNNYRI!

 

Valmistamme nämä laitoksillamme Etelä-Virossa, jossa on sattumalta vuosisatojen perinne kylpytynnyreistä. On Suomesta poiketen täydentävä ilmio vastaavassa, vanhassa saunakulttuurissa. Oletetusti johtuen pienemmästä luonnonvesien määrästä.

 

Kokeilun ja erehdyksen kautta on aikojen saatossa löydetty parhaat ratkaisut, jotka siirtyneet sukupolvelta toiselle. Meidänkin suunnittelussa ja tuotannossamme on hyödynnetty tätä paikallista, "jo vanha kansa" tason tietoutta siitä mikä toimii ja mikä ei hyvässä kylpytynnyrissä. Ja tuo "jo muinaisten Virolaisten" luonnonvesi-logiikka toimii hyvin Suomessakin. Elämys on upea, ihan järven rannallakin. Mutta esim. kuivanmaanmökille tai omakotitaloon tämä on halpaa luxusta! Näissähän voi ottaa paitsi kuumia, myös kylmiä, ja talvella liki avantouinti-kylmiäkin kylpyjä! Omalla pihalla.

Toki niin uudempia havaintoja kuin nykytekniikan mahdollisuuksia on käytetty. Tuotanto itse on tehokasta, hyvin koneistettua teollisen mittakaavan toimintaa.

 

OIKEAT RATKAISUT JA OMINAISUUDET

 

Olemme pyrkineet ideaaliin kylpytynnyriin, joissa kaiken tiedetyn perusteella on hyvin tehtynä ja valmiina kaikki olennainen. Nykyajan käyttäjää silmälläpitäen, hintaan johon jokaisella varaa. Tynnyrimme on detaljeja myöden loppuun mietitty, viimeisen päälle valmistettu laatutuote. Juuri sellainen, jonka haluaisit omalle pihallesi.

 

PARAS TYNNYRI KUUSESTA 

Vanhan Virolaisen perinteenkin mukaan vain laadukas kuusi kelpasi tynnyrien raaka-aineeksi. Sen ominaisuudet alueen puulajeista ovatkin tähän parhaat. Kuusi imee hyvin vettä (erikoisprofiilimme vielä edistää tätä), pitäen tynnyrin tiiviinä. Se ikääntyy arvokkaasti eikä sinisty kuten mänty, vaalea väri vetoaa moniin, on tarkoitukseensa kestävä ja pidetty myös hygienisenä.

PÄTEVÄ SUUNNITTELU, MATERIAALIT, TEHOKAS LÄMMÖNLÄHDE 

Käytämme tynnyreissä vahvaa 44 mm tavaraa, kuten monikin, mutta myös portaissa, istuimissa ja rapuissa. Monilla nämä ovat turhan ohuesta materiaalista, jolla on väliä sekä heti että ajan kanssa. Rappuratkaisumme on muutenkin ylellisen mukava ja turvallinen. Laadukas kamiinamme on oikeaoppisesti sijoitettu sisälle. Hintaan kuuluu lämmitystä olennaisesti nopeuttavat vesikiertoputket, useimmilla hinnakas lisävaruste. Tehottomimmilla nähdyillä ratkaisuilla suurimpia paljuja saisi lämmittää ikuisuuden, ja halkoja säästämättä.

 

Pätevällä suunnittelulla käyttöön on saatu enemmän tilaa kuin useimmilla. Penkit eivät ole suoria, vaan kiertävät koko vapaan alan. Ratkaisu on hieman kalliimpi, mutta mahdollistaa myös mukavan, kasvokkain seurustelun porukalla. Kiinnitykset on tehty tappiliitoksilla, vailla mitään liimoja tai kemikaaleja.

 

Toimitus käyttövalmiiksi kasattuna on myös laatua ja mukavuutta. Tynnyrit ovat ammattimiehen huolella kasaamia, käyttövalmiita ja tarkistettuja laatutuotteita. Eri "kasaa itse" tason konseptit johtavat usein ongelmiin. Ajateltu säästö kuljetuksissakin on lähinnä fiktiivinen, olettaen vähintään asiakkaan ajan arvottomaksi. Ja heidän olevan sekä päteviä että halukkaita pitkiin, mutkallisiin puusepäntöihin.

 

EDULLINEN, OIKEASTI VALMIS PAKETTI

 

Vertaa kilpailevien tarjousten varustetasoa ennenkuin ostat! Nämä ovat paitsi yleislaadukkaita, myös täysin varusteltuja tynnyreitä vaivattomaan käyttöön, pitkään omistamiseen ja parhaaseen nautintoon. Näitä mainostetaan usein hyvinkin edulliseen nimellishintaan, mutta niin puutteellisina versioina että lähes joka kaupassa tilataan lopulta eri "extroja".

 

Tai tilataan vajaa tuote, jonka merkitys selviää vasta käytössä. Esimerkkinä vaikka kamiina ja vesiputket: huonompi ratkaisu tarkoittaa tunti- ja mottitolkkujen eroa, joka ikisessä lämmityksessä. Kaikkina tulevina vuosina.

 

Mallejamme vastaavan paketin kasaaminen tulee useimmiten huomattavasti kalliimmaksi, nämä ovat oikeasti edullisia. Mietimme aikoinaan lisätäkkö tarjontaamme myös vajaita paketteja halvemmalla, eli vastata tuollaiseen kvasiedulliseen kilpailuun. Päätimme pitäytyä toimivassa konseptissamme. Pyrimme muutenkin aina todelliseen lisäarvoon tyytyväisille asiakkaillen, hinnoilla joihin kaikilla on silti varaa.

 

Mielestämme tästä heikompi paketti ei ole jotenkin "perus", vaan lähinnä vajaa tuote jossa on puutteita.

 

HYVÄ MAHDOLLISUUS ALAN KAUPALLE

 

Tynnyrimme liikkuvat hyvin ja niitä kannattaa pitää tarjonnassa. Näistä on otettavissa hyvää lisämyyntiä ja katetta. Itse tuotteena näiden menekki kasvaa koko ajan, tarjonnan ollessa alan kaupoista yllättävän vajaata. Jolla olisi paljon etuja asiakkaille verrattuna esim. näiden suoramyyntiin. Tai erikoismyymälöiden yleensä kalliimpiin hintoihin. Asiaan panostaneet ovat usein vielä alueensa ainoita tarjoajia. Vetäen näillä uutta kysyntää ja tyytyväisiä asiakkaita myymäläänsä.

 

Hinnoillamme kauppias voi kilpailla hyvin jopa suoramyyjiä vastaan, laadukkaalla ja yhdellä kaupalla valmiilla tuotteella. Pätevän myyjän, tavaran nähtävillä olon ja välittömän toimitusmahdollisuuden tuodessa asiakkaallesi vielä huomattavaa lisäarvoa.

 

Konseptimme on kaupan kannalta myös pääoma- ja kustannustehokas. Aina parempi pitää kohtuumäärä tynnyreitä välittömästi saatavina. Mutta jos varastotilat tms. tuottaa ongelmia, logistiset etumme mahdollistavat näiden tarjonnassa hyvin pieninkin panoksin. Toimitusaikamme ovat nopeita, ja näitä voi tilata samoihin kuormiin muun ko. laitoksen tarjontamme kanssa. Näin vaikkapa yhden tynnyrin toimitus rahtivapaasti onnistuu kohtuullisella kokonaistilauksella.

 

Näin kohtuullisin varastokuluin tarjolla voi pitää myös koko valikoimaamme, esim. isoimpien mallien ollessa toimitusaikatuotteita.

 

Haemme eri alueille vielä päteviä jälleenmyyjiä, ota yhteyttä henkilökuntaamme.


Siirry sivun alkuun