• Suomeksi
  • In English
  • ΠΟ-РУCCКИ
Etusivulle
GENETRADE wood products

Yritys

Genetrade Wood Products Oy on perustettu vuonna 1996. Se on puutavaran tuottaja ja välittäjä, jonka erikoisosaamisalueita ovat puupohjaiset levytuotteet, kuten kuitu- ja lastulevyt, sekä pitkälle jalostetut lopputuotteet, kuten erilaiset saunatuotteet - lauteet, ovet ja ikkunat.

Genetradella on kolme toimipistettä. Pääkonttori on Helsingissä, ja Suomessa Genetraden päätoiminta muodostuu laajamittaisesta haapa-, leppä- ja levytuotteiden jakelusta kotimaiselle puutavarakaupalle ja teollisuudelle. Genetradella on Virossa tuontantoa sekä tuoteterminaali nopeille toimituksille.

Genetrade on osoittanut osaamisensa, ja myös asiakkaat uskovat sen palveluihin ja tuotteisiin. Tästä on osoituksena vuosittainen keskimäärin 20-30 % liikevaihdon kasvu. Vuoden 2012 kesäkuussa päättyneen tilikauden liikevaihto oli 8,0 miljoonaa euroa. Genetrade on vakavarainen yritys, jolle on myönnetty AA-luottoluokitus D&B:llä.

Genetradella on laaja asiakaskunta, ja lopputuotteiden myynti tapahtuu jälleenmyyjien ja teollisuuden kautta koko Suomessa.

Joka alalla on osaajansa!

Siirry sivun alkuun