Joka alalla on osaajansa

Genetrade Wood Products Oy on perustettu vuonna 1996. Se on puutavaran tuottaja ja välittäjä, jonka erikoisosaamisalueita ovat lehtipuiset paneelit, listat ja laudelaudat sekä pitkälle jalostetut lopputuotteet, kuten erilaiset saunatuotteet – lauteet, ovet ja kalusteet. Rakennusyhtiöille tarjoamme kaikki omat tuotteet myös asennettuna aina kivipinnalta avaimet käteen saunaksi asti.

Genetrade on sauna-alan pioneeri ja juuremme juontavat aina vuoteen 1996 asti. Yrityksen alkuaskeleista lähtien olemme tuoneet markkinoille ensiluokkaisia sisustusmateriaaleja saunoihin ja paneloituihin alakattoihin. Vakaa uskomme suomalaiseen saunakulttuuriin on aina ollut liiketoimintamme perusta. Kehitämme jatkuvasti itseämme, tuotteitamme ja palveluitamme, jotta pysymme luotettavana ja joustavana yhteistyökumppanina.

Päämajamme sijaitsee Vantaalla hyvien yhteyksien päässä ja sieltä käsin palvelemme asiakkaitamme aina Kittilään asti. Vantaan toimipisteen lisäksi tytäryhtiömme Genetrade Wood Baltic Oü toimii Kaakkois-Virossa Põlvan kaupunkissa. Põlvan tuotantolaitokselta toimitamme tuotteitamme kotimaan markkinoiden lisäksi ympäri Eurooppaa ja Aasiaa.

Palvelemme yhteistyökumppaneitamme niin pienissä kuin suurissa tarpeissa, emmekä hätkähdä haasteellisempiakaan projekteja. Tarjoamme mielellämme vankan ammattitaitomme käyttöönne ja takaamme viimeistellyn sekä käyttäjäystävällisen lopputuloksen.

Genetrade on osoittanut osaamisensa, ja myös asiakkaat uskovat sen palveluihin ja tuotteisiin. Genetrade on vakavarainen yritys, jolle on myönnetty
AA-luottoluokitus D&B:llä.

 

Joka alalla on osaajansa!

 

Osoite 2

ⓒ 2018 Mainostoimisto Jarkko Pennanen | www.jabe.fi

Suomi
Genetrade Wood Products Oy
Koivukummuntie 4, FI 01510 VANTAA
Y-tunnus: 1069672-6

Viro
Genetrade Wood Baltic Oü
Vabriku 16, Põlva, 63306 Põlva maakond, Viro
Y-tunnus: 11330367

Sähköposti: genetrade@genetrade.net
etunimi.sukunimi@genetrade.net

 

Osoite 2