Valmislauteet

Genetraden saunan lauteet ovat omien puuseppien laadukkaasti valmistamia tuotteita, joissa yhdistyvät helppo asennettavuus, turvallisuus ja tyylikäs ulkonäkö.
IISI-laude soveltuu loistavasti asuntosaunoihin. Siinä ei ole erillisiä runkorakenteita, joten se on nopea asentaa. IISI-laude on erittäin kestävä, laadukas ja turvallinen. IISI-laudetta valmistetaan sekä varastomittaisena, että määrämittaisena. Mittalistan mukaan toimitetuilla lauteilla säästät työmaalla merkittävästi aikaa ja vaivaa.
Valmistamme lauteet myös talosaunoihin ja edustussaunoihin joko vakiomalliemme tai arkkitehtisuunnitelmien mukaan. Lauteet valmistetaan omilla tehtaillamme Vantaalla ja Viron Põlvassa. Raaka-aineena käytämme oman tuotannon A-laatuisia laudelautoja. Voit valita seuraavista hyvistä laudemateriaaleista: tervaleppä, haapa, lämpöhaapa, lämpötervaleppä ja kuusi.

IISI-laude

IISI-laude on pelkistetty peruslaude, jossa on kuitenkin kaikki tarvittava. IISI-laude on loistava tuote kohteisiin, joissa vaatimuksena on edullinen hinta kuitenkaan laadusta piiruakaan tinkimättä. Rakenteensa ansiosta laude on helppo asentaa ja pitää puhtaana. IISI-laudetta valmistetaan sekä varasto-, että määrämittaisena. Laudetoimitukseen sisältyy ylä- ja alalaude, kiuaskaide, jakkara ja kannatinpuut. Materiaalivaihtoehdot ovat tervaleppä, haapa, lämpöhaapa ja kuusi.

IISI+ -laude

IISI+ -lauteessa ylä- ja alalauteen välille asennettava välisuoja ja selkänoja antavat saunalle viimeistellyn ilmeen. Välisuoja lisää myös lauteen turvallisuutta. Fiksun lauderakenteen ansiosta laude on kestävä ja helppo asentaa. Näyttävyydestä huolimatta laude on helposti siivottava. IISI+ -laudetta valmistetaan sekä varasto-, että määrämittaisena. Laudetoimitukseen sisältyy ylä- ja alalaude, väliritilä, selkänoja, kiuaskaide, jakkara ja kannatinpuut. Materiaalivaihtoehdot ovat tervaleppä, haapa, lämpöhaapa ja kuusi.

IISI Royal+

IISI Royal+ -laude on omiaan saunoihin, johon halutaan ripaus tyylikkyyttä ja pehmeyttä. Lauteen ulkonäkö on viimeistelty pyöristetyillä etureunalaudoilla. Pyöreät etulaudat lisäävät myös istumamukavuutta. Lauteesta valmistetaan suoran mallin lisäksi muitakin vaihtoehtoja. IISI Royal+ -laudetta valmistetaan sekä varasto-, että määrämittaisena. Laudetoimitukseen sisältyy ylä- ja alalaude, väliritilä selkänoja, kiuaskaide, jakkara ja kannatinpuut. Materiaalivaihtoehdot ovat tervaleppä, haapa, lämpöhaapa ja kuusi.

ⓒ 2018 Mainostoimisto Jarkko Pennanen | www.jabe.fi

Suomi
Genetrade Wood Products Oy
Koivukummuntie 4, FI 01510 VANTAA
Y-tunnus: 1069672-6

Viro
Genetrade Wood Baltic Oü
Vabriku 16, Põlva, 63306 Põlva maakond, Viro
Y-tunnus: 11330367

Sähköposti: genetrade@genetrade.net
etunimi.sukunimi@genetrade.net

 

Osoite 2