• Suomeksi
  • In English
  • ΠΟ-РУCCКИ
Etusivulle
GENETRADE wood products
TUOTTEET JA KONSEPTI 

Tuotteet

Genetraden konsepti on pyrkiä tuottamaan laadukkaita, innovatiivisia ja jotain parempaa/lisäarvoa tarjoavia tuotteita, hintoihin johon kaikilla on varaa. Pyrimme aina myös operatiivisiin ja logistisiin innovaatioihin ja tehokkuuteen. Tätä edustaa mahdollisimman monien tuotteiden toimittamismahdollisuus samoin kuormin ja tilauksin. Tutkimme aina ja joka uudenkin tuotteen osalta miten kehittää sille mahdollisimman tehokas logistiikka, kytkeä eri muihin tuotteisiin jne.
Saunaryhmän tuotteista pääosan tuotamme Virossa itse. Osan teetämme OEM tyyppisesti oman designimme, rahoituksemme ja joskus materiaaliemmekin pohjalta. Osan taas ostamme alan parhailta toimittajilta täydentämään valikoimaamme.


Genetradella on Suomen markkinoilla useita menestyksellisiä tuoteryhmiä.

Suurimpana ja parhaiten tunnettuna laaja valikoima parhaita leppä-haapa pohjaisia saunatuotteita. Olimme näissä mukana alusta saakka, ja ollut koko ajan alan johtava toimittaja Suomessa. Näitä on saatavina ympäri Suomen alan parhaalta kaupalta. Hyvän yleisen laadun ja hinnan lisäksi, konseptimme tarjoaa laajuutensa puolesta kaupalle muitakin etuja. Nämä tulevat samoin kuljetuksin, mahdollistaen yhdellä ostolla, toimituksella ja laskulla laajan, ja tuotekohtaisilta määriltään hyvinkin vaihtelevan toimituksen. Eli säästämme asiakkaan ostokuluissa ja ajankäytössä.

Lähellä sauna alaa, suosituista kylpytynnereistämme on kasvanut laajempi ja nopeasti kasvava tuote. Ja toimitettavissa myös samoin kuormin useiden saunatuotteidemme kanssa.

Muita suuria tuoteryhmiä ovat viime vuosina nopeasti kasvaneet levytuotteet. Olemme tuonee markkinoille usein ensimmäisenä monia innovatiivisia uusia tuotteita eri markkinoilta. Kypsemmissä tuotteissa taas kilpailukykyistä tuotantoa luotettavasti jaeltuna ja toimitettuna. Ostoalueemme ovat pääosin Baltia, Itä-Eurooppa ja Kiina.

Lisäksi toimitamme eri puusepänteollisia tuotteita, kuten ovien ja ikkunoiden karmeja ja aihioita. Yleensä liittyen saunatuotteidemme tuotantoon, sekä leppä ja haapa sahatavaraa.

 

Ulkomaankauppamme on pätevää, suhdeverkosto laaja ja myös uskottavuus hyvä. Meidät tunnetaan tietyillä aloilla ja alueilla hyvin. Voimme tutkia myös asiakkaiden lähtökohdista uusia ja parempia ratkaisuja nykyisten tilalle.

Siirry sivun alkuun