• Suomeksi
  • In English
  • ΠΟ-РУCCКИ
Etusivulle
GENETRADE wood products

OSB-levymyynti

Genetrade aloitti viime vuoden puolella monikäyttöisen OSB-levyn myynnin ja markkinoinnin. OSB-levy on ekologista ja kustannustehokasta.

OSB (Oriented Strand Board) on rakenteeltaan vaneria muistuttava kolmikerroslevy, joka on liimattu pitkistä ja ohuista puulastuista korkeassa lämpötilassa ja paineessa. Lastujen ristiinliimaus vähentää levyn kosteuselämistä ja antaa pintakerrosten lastujen suunnassa hyvän taivutuslujuuden.

OSB-levyä voidaan käyttää kustannustehokkaasti kohteissa, joissa ennen on käytetty havuvaneria. Pohjois-Amerikassa levy onkin korvaamassa havuvanerin talonrakennuksessa. OSB-levyä on erikoisen ulkonäkönsä vuoksi alettu jättää näkyviin esim. sisustusverhoiluna.

Levyn ovat löytäneet omakseen mm. pakkausalan eri valmistajat ja levytuotteiden jälleenmyyjät, jotka pystyvät hyödyntämään levyn etuja ja säästämään kustannuksissa. Nopea ja joustava "tilauksesta toimitukseen" -konseptimme on ollut positiivinen yllätys monille viikkojen toimitusaikoihin tottuneille asiakkaille.Genetrade 15.10.2008

Siirry sivun alkuun